Mela

Kommer Tillbaka Till Livet
Jag börjar sakta men säkert komma tillbaka till vardagen igen.
Influensan tog otroligt hårt på kroppen denna gången och det gav inte alls med sig så det slutade med sjukhuset, antibiotika och sjukskrivning. 
Men idag är första dagen jag inte känner - Skjut mig ! , utan jag har lite energi och känner verkligen att det nu är på väg åt rätt håll. Klart jag är väldigt trött fortfarande, inte så konstigt. Men inte så trött så jag bara vill lägga mig ner och dö. Ja jag har varit otroligt gnällig och yngklig dessa 15 dagar för jag har verkligen mått peck !
Sen att gå hemma så länge som jag gjort nu är inte bra psyskiskt eller fysiskt för mig, jag blir otrligt rastlös. Och ni som känner mig vet att när jag är rastlös blir jag världens sämsta människa! Då kommer den Destruktiva bråkstaken fram. Så nu behöver jag få jobba igen!
 
Fast jag idag känner mig så mycket piggare ska jag försöka ta det väldigt lungt iaf.
Har egentligen lite saker jag borde göra här hemma men det får vänta någon dag till.
Alla dom där  " måstena " springer inte iväg så dom finns kvar i morgon också. 
Både på gott och ont ;)

Den lilla italienskan växer så det knakar, hon är just nu som en långbent kalv som mest studsar runt när man är ute. Trasslar in sig i kompisarna och kopplet mest hela tiden och är bara sådär GLAD och älskar alla. ( ja det märks hon är en boxer ) .
Vi har tränat lite smått inne , då det är det jag orkat med och hon älskar att jobba med huvudet och lär sig snabbt. Sen har hon sina " dumheter " för sig också, hon är ju en valp, så fort hon får chansen så går hon gärna igenom soporna, hon snor gärna strumpor som hon sen tar med sig in UNDER sängen och ligger där och massakerar dom. Hon är klumpig! Sitter du i soffan och hon vill ligga där så får du skylla dig själv för hon studsar bara upp ( hon har då tagit fart från köket och kommer i full galopp ) och lägger sig, sen att du får hennes beniga kropp på ställen där det är mindre skönt det struntar hon i totalt. Ditt eget fel ! 


Men trots allt är hon så otroligt underbar och rolig att ha att göra med.
Älskade SkrynkelTryne <3