Mela

Kära MedSystrar

Pga en del händelser sista dagarna som drabbat både mig och nära och kära så känner jag att jag nu måste få lätta hjärtat lite ..

-Vad i helvete håller ni på med ?
– Hur gamla är ni ?
– Mår ni bra av att veta att ni trycker ner och får andra människor att känna sig lika mkt värda som… Skit (!?!)

Är det inte meningen att vi ska stötta varandra under resans gång, jag menar, det finns redan så otroligt mycket vi måste slåss emot, varför ska vi då göra krokben för varandra så vi får ännu mer att kämpa emot .. Detta gäller speciellt oss tjejer också, för av nån anledning så har vi väldigt svårt att glädjas åt varandras lycka .
Vi har också otroligt svårt att vara ärliga mot varandra, istället kastas det knivar i ryggen och det snackas skit för att få igång intriger .
Så kära medsystrar , är det inte dags att vi hjälper varandra ?
Tro mig, om vi istället börjar stötta varandra, hjälpa varandra och finnas där för varandra så kommer vi komma så mycket längre än vad vi gör idag, + att vi kommer ha ork och energi kvar till att uträtta ännu mer bra saker ihop..

 Nu måste folk börja tänka på sina medmänniskor och faktiskt inse att man mår bättre utav att hjälpa andra och sluta vara så fokuserade på sitt egna stora ego.

Det ligger i var och ens uppgift att vifta bort djävulen på axeln och se till att ängeln kommer fram mer och mer. Så att vi människor blir gladare och uppskattar mer av det vi ser och upplever.

Utöver det sistnämnda så kommer också ängeln på axeln göra så att våran självbild automatiskt minskar avståndet med våran idealbild.
Så låt dig nu inte påverkas av idioti och människor med brist på empati  !
Skärpning nu !

Allt gott!