Mela

Bland Änglar och Demoner ..

Nu måste folk börja tänka på sina medmänniskor och faktiskt inse att man mår bättre utav att hjälpa andra och sluta vara så fokuserade på sitt egna stora ego.

Det ligger i var och ens uppgift att vifta bort djävulen på axeln och se till att ängeln kommer fram mer och mer. Så att vi människor blir gladare och uppskattar mer av det vi ser och upplever.

Utöver det sistnämnda så kommer också ängeln på axeln göra så att våran självbild automatiskt minskar avståndet med våran idealbild.
Så låt dig nu inte påverkas av idioti och människor med brist på empati  !

Allt gott!

#1 - Rocky

Så roligt att se dig och din blogg igång igen. Du har så rätt i att vi alla behöver tänka till på hur man ser på och bemöter andra människor. Och framförallt på nätet finns det många som skulle behöva tänka till både en och fler gånger, man blir rädd när man ser att folk verkar tro att det är helt okej att bete sig hur som helst bara för att man på sätt och vis anonym.
Jag fokuserar hellre på att man plötsligt kan bli näst intill överlycklig över att plötsligt se en saknad vän dyka upp på nätet igen som man inte sett till på allt för länge :)

Svar: På nätet är det så otroligt lätt att bete sig som ett arsle tyvärr , många är otroligt stora i käften när dom sitter bakom en skärm .. Allt hyfs verkar vara som bortblåst !!

Kul att vara tillbaka !! Å tack :)
Mela